ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το γκολ του Λουτσιάνο και τα σπριντ του Καμπέσας

Το γκολ του Λουτσιάνο και τα σπριντ του Καμπέσας

Δείτε το VIDEO από την πρώτη προπόνηση των Λουτσιάνο, Καμπέσας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. "Κόλλησαν" με Μολέντο, Ζέκα οι δυο ποδοσφαιριστές που έπεσαν στα βαθιά με το καλημέρα.

Την πρώτη τους προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκαναν την Τρίτη οι Λουτσιάνο και Καμπέσας και όπως ήταν λογικό η κάμερα του "PAO TV" ήταν εκεί για να καταγράψει κάθε τους κίνηση και να τη μοιραστεί εν συνεχεία με τους φίλους του τριφυλλιού.

Οι δυο ποδοσφαιριστές "κόλλησαν" με το καλημέρα με τον Μολέντο και τον Ζέκα αφού μπορούν να συνεννοηθούν και πιο άνετα ενώ οι Λουτσιάνο-Μολέντο γνωρίζονταν και από την Βραζιλία.

Δείτε στο VIDEO της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους δυο νεοαποκτηθέντες να μπαίνουν με τη μια στα βαθιά, να παίρνουν μέρος σε όλες τις ασκήσεις, στην τακτική και το δίτερμα. Μάλιστα ο Λουτσιάνο έβαλε και ένα υπέροχο τέρμα με κοντρόλ και σουτ με την μία ενώ ο Καμπέσας ξεχωρίζει με τα σπριντ του και την ταχύτητα.

Από το βίντεο ξεχωρίζει και η διπλή τρομερή απόκρουση του Κότσαρη αρχικά σε σουτ του Καμπέσας και εν συνεχεία σε σουτ του Πίσπα με τον 20χρονο γκολκίπερ να απογειώνεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ