ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το γκολ-ραψωδία του Καραγκούνη στη Βρέμη

Το γκολ-ραψωδία του Καραγκούνη στη Βρέμη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ακριβώς πριν 8 χρόνια ο Γιώργος Καραγκούνης σημείωνε ένα από τα ωραιότερα γκολ ελληνικής ομάδας στο Champions League, στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 μέσα στη Βρέμη επί της Βέρντερ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στην Ευρώπη, παραμένοντας στη βαθμολογία της UEFA πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης. Πριν μερικά χρόνια όμως η εικόνα του τριφυλλιού εκτός Ελλάδας ήταν τελείως διαφορετική. Όπως για παράδειγμα σαν σήμερα, πριν 8 χρόνια στη Βρέμη.

Στις 5 Νοεμβρίου 2008 η ομάδα του Τεν Κάτε αγωνίστηκε στην έδρα της Βέρντερ για τη φάση των ομίλων του Champions League. Οι πράσινοι "πάτησαν" τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας με τους Μάντζιο (58'), Καραγκούνη (70') και Τζιόλη (83').

Όμως το τελικό 0-3... ξεπεράστηκε από τη ραψωδία του Γιώργου Καραγκούνη με την οποία διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού, όπως θα δείτε στα videos.

Για την ιστορία, η σύνθεση του τριφυλλιού: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τζιόλης, Καραγκούνης (79' Γκούμας), Γκάμπριελ (75' Μουν), Μάντζιος (88' Σαλπιγγίδης)

Δείτε σε videos το γκολ τοu Κάρα και αλλά και των Μάντζιου, Τζιόλη:



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ