ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι βοηθοί και το πιλάτες του Παούνοβιτς

Οι βοηθοί και το πιλάτες του Παούνοβιτς

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους τρεις στενούς συνεργάτες του Βέλικο Παούνοβιτς, οι οποίοι αποτελούν το στενό επιτελείο του στην Σερβία Κ20 και σας παραθέτει τέσσερα βίντεο από τις προπονήσεις του. (VIDEOS)

Ένα από τα ερωτήματα που συνοδεύουν την έλευση του Βέλικο Παούνοβιτς στον Παναθηναϊκό, αφορά την κατάληξη των συνεργατών του Γιάννη Αναστασίου. Οι Στιβ Ρούτερ, Νταβίντ Μέντες, ο γυμναστής Γιουσέφ Φος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Λάππας, προς το παρόν παραμένουν στα πόστα τους και την Τετάρτη (4/11) θα είναι παρόντες στην προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Είναι άγνωστο εάν ο Παούνοβιτς θα επιδιώξει να φέρει δικό του επιτελείο, αφού δεν έχει εργαστεί σε ομάδα και δεν υπάρχει κριτήριο για τη σύγκριση. Ωστόσο, μετά τη συμφωνία με τη σέρβικη ομοσπονδία, ζήτησε την πρόσληψη τριών ανθρώπων, οι οποίοι τον ακολούθησαν από την Εθνική Κ18, στην Κ19 και ύστερα στην Κ20.

Οι βοηθοί και το πιλάτες του Παούνοβιτς

Ο δεύτερος είναι ο γυμναστής Πέταρ Μιλκάνοβιτς, ο οποίος είναι 35 ετών και στο πελατολόγιο του συμπεριλαμβάνονται αρκετοί Σέρβοι τενίστες. Ο ίδιος έχει ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, εφαρμόζοντας μεθόδους εκγύμνασης από άλλα σπορ.

Ο τρίτος είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Αλεξάντερ Σάριτς, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Ρουμανία. Είναι 41 ετών και συνεργάζεται με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας, προπονώντας τους γκολκίπερ.

Οι βοηθοί και το πιλάτες του Παούνοβιτς

Δύο πρόσθετα στοιχεία είναι ότι ο Παούνοβιτς στις συζητήσεις που είχε με την Αλμερία στις αρχές Οκτωβρίου, είχε απαιτήσει την πρόσληψη των συνεργατών του, ενώ στο κανάλι που διατηρεί στην ιστοσελίδα Youtube, έχει αναρτήσει βίντεο προπονήσεων, σε συνεργασία με το επιτελείο.

Τα βίντεο δίνουν μία ιδέα της φιλοσοφίας του Παούνοβιτς - εκτός από την τακτική και το σύστημα που χρησιμοποιεί - αναφορικά με τη φυσική κατάσταση, τις ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση, ενώ επιστρατεύει μέχρι και το πολυδιαφημισμένο πιλάτες!

Πάρτε μία γεύση από τις προπονήσεις του Βέλικο Παούνοβιτς:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ