ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το εξαψήφιο νούμερο και η ζημιά για τον Μαυρία

Το εξαψήφιο νούμερο και η ζημιά για τον Μαυρία
Μαυρίας INTIME SPORTS

Ο αγγλικός Τύπος καταγράφει την απόφαση της Σάντερλαντ να παραχωρήσει τον Μαυρία, την επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον επανεντάξει στο ρόστερ του, αλλά, προχωρά σε μία υπεραισιόδοξη πρόβλεψη για τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν για τη μεταγραφή!

Υπερβολικά αισιόδοξη ως προς τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο Παναθηναϊκός για την αγορά του Χάρη Μαυρία από τη Σάντερλαντ, παρουσιάζεται η αγγλική ιστοσελίδα Sunderland Echo, σε δημοσίευμα της.

Όπως καταγράφει στο ρεπορτάζ της, οι "μαύρες γάτες" θέλουν να πουλήσουν τον 21χρονο εξτρέμ, ο οποίος δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη και να αποσβέσουν ένα μέρος από τα 3 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν για την απόκτηση τους.

Οι "πράσινοι" θέλουν να επανεντάξουν τον Μαυρία στο ρόστερ τους, όμως, η οικονομική τους κατάσταση τους επιτρέπει να προσφέρουν μόνο ένα εξαψήφιο νούμερο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ένα ποσό που αν γίνει αποδεκτό, τότε, θα σημάνει ότι το ταμείο των Άγγλων θα ζημιωθεί αφάνταστα, σε σύγκριση με τα χρήματα που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι του 2013!

Ακόμα, αναφέρεται ότι ο Μαυρίας θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της αγγλικής ομάδας, ωστόσο, δεν υπολογίζεται από το προπονητικό επιτελείο και η παραχώρηση του είναι ειλημμένη απόφαση, ενώ, καταγράφεται και η επιθυμία του να γυρίσει στην Αθήνα.

Πάντως, η Sunderland Echo παρουσιάζεται ιδιαίτερα αισιόδοξη ως προς τις εκτιμήσεις της, αφού ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να προτείνει εξαψήφιο αριθμό στη Σάντερλαντ για την απόκτηση του Μαυρία, αλλά, στην καλύτερη περίπτωση, πέντε νούμερα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ