ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ειδικό πρόγραμμα του Λέτο και η διαχείριση

Το ειδικό πρόγραμμα του Λέτο και η διαχείριση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολουθεί την ειδική διαχείριση που έχει επιλεγεί από τον Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης εδώ και αρκετές ημέρες, στο πλαίσιο της προσεκτικής διαχείρισης που θα έχει από το προπονητικό επιτελείο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Αργεντινός δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά προφυλάσσεται επειδή οι μετρήσεις του έδειξαν ότι έχει επιβαρυνθεί.

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό με την Αλεμάνια Άαχεν, 81 λεπτά εναντίον της Σιλφόλντε και 25 λεπτά απέναντι στην Οσμάνλισπορ, στο τρίτο και τελευταίο επί ολλανδικού εδάφους. Μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, άρχισε να γυμνάζεται μόνος του.

Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε στις 12 Ιουλίου και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Τσβόλε στις 20/7 στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο "Σέμπα" θα συνεχίσει ανάλογα και δεν θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, στον γ' προκριματικό του Europa League.

Με βάση τον προγραμματισμό του Στραματσόνι, ίσως μπορέσει να βοηθήσει για λίγα λεπτά εναντίον της σουηδικής ομάδας. Στα play offs της ίδιας διοργάνωσης, εφόσον ο Παναθηναϊκός προκριθεί, τότε ο Αργεντινός θα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να αγωνιστεί περισσότερα λεπτά.

Πάντως, για να αποφευχθεί η περαιτέρω ανησυχία, διευκρινίζεται εκ νέου ότι ο Αργεντινός δεν είναι τραυματίας. Απλώς, όπως ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη του στην Ολλανδία, ο Ιταλός προπονητής θα τον διαχειριστεί με προσοχή, για να τον έχει στη διάθεση του σε όσα περισσότερα παιχνίδια είναι εφικτό.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ