ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δημοσίευμα για Σπάχιτς και η διάψευση από τον Παναθηναϊκό

Το δημοσίευμα για Σπάχιτς και η διάψευση από τον Παναθηναϊκό

Με δημοσίευμα τους την Τρίτη (23/6) οι Βόσνιοι δημοσιογράφοι ανέφεραν πως ο Σπάχιτς άλλαξε γνώμη και τόνιζαν πως ο εκπρόσωπος του βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στο τριφύλλι αλλά άνθρωποι των πράσινων διέψευδαν το συγκεκριμένο σενάριο.

Δημοσίευμα από την Βοσνία το βράδυ της Τρίτης ήρθε να φέρει αναταραχή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού καθώς τόνιζε πως ο Εμίρ Σπάχιτς άλλαξε άποψη και είναι κοντά στο να συμφωνήσει με το τριφύλλι. Μάλιστα όπως έγραφε το δημοσίευμα ο εκπρόσωπος του 34χρονου άσου είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για απευθείας συζητήσεις με τους πράσινους.

Άνθρωποι του τριφυλλιού όμως διέψευδαν κατηγορηματικά αυτό το σενάριο τονίζοντας ότι δεν γνωρίζουν το παραμικρό και πως δεν είναι ενήμεροι για καμία αλλαγή στάσης από πλευράς του Βόσνιου στόπερ.

Το παλεύουν στο τριφύλλι

Οι πράσινοι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με ονόματα τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας για να βρουν τον εκλεκτό χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε ότι είναι κοντά.

Πρόθεση στο τριφύλλι όμως είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα και για αυτό οι Φύσσας, Βόκολος περνάνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί στο γραφείο όπου εξετάζουν προσεκτικά τις περιπτώσεις που έχουν στην λίστα τους αλλά και τα νέα ονόματα που καθημερινά τους προτείνονται.

Είναι χαρακτηριστική και η ατάκα σε μάνατζερ ποδοσφαιριστή που ήθελε να δει τι ψάχνει και αν ψάχνει ο Παναθηναϊκός για επιθετικό με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να του λένε: "Αυτή την ώρα μας απασχολεί μόνο ο στόπερ και τίποτα άλλο".

Δυνατά η Μπεσίκτας για Σάντσεθ

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σέρχιο Σάντσεθ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον 29χρονο στόπερ προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Σίβοκ.

Μάλιστα οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν καθημερινές επαφές με τον Ισπανό αμυντικό ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις από την Εσπανιόλ και την Ρασίνγκ Σανταντέρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ