ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Δεκέμβριο η επαφή Παναθηναϊκού και Λάφερτι

Rangers' Kyle Lafferty celebrates scoring against Motherwell during their Scottish Premier League soccer match at Firhill Stadium in Motherwell, Scotland April 30, 2011. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Rangers' Kyle Lafferty celebrates scoring against Motherwell during their Scottish Premier League soccer match at Firhill Stadium in Motherwell, Scotland April 30, 2011. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Κάιλ Λάφερτι δεν βλέπει... μέλλον στη Νόριτς και προανήγγειλε μία καθοριστική συζήτηση με τον προπονητή του, ο Παναθηναϊκός ο οποίος θα ρυθμίσει τα εσωτερικά του και η ΚΠΡ που καραδοκεί. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για την υπόθεση του Βορειοϊρλανδού.

Κάιλ Λάφερτι... Ένας επιθετικός ο οποίος αρέσει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, υπάρχει στη λίστα τους, αλλά θα απασχολήσει υπό προϋποθέσεις. Τι ισχύει όμως στην υπόθεση και ποια είναι τα δεδομένα; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ, όπως καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες.

Καταρχάς, να σημειωθεί ότι ο Λάφερτι συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχουν προκρίνει ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος. Ήταν ο στράικερ ο οποίος θα ερχόταν τον προηγούμενο Αύγουστο, αλλά τελικά η μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ "χάλασε" την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Όμως, ο Λάφερτι δεν τέθηκε εκτός στόχων και υπό προϋποθέσεις, θα συζητηθεί ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, εάν τεθεί θέμα αποχώρησης κάποιου από τους υπάρχοντες επιθετικούς, τότε ο Λάφερτι αποτελεί την πρώτη - και ταυτόχρονα, την ενδεδειγμένη - επιλογή για την αντικατάσταση του. Όμως, μία τέτοια διαδικασία θα δρομολογηθεί στις αρχές του Δεκεμβρίου, για αυτό και οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι η επόμενη επαφή της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Βορειοϊρλανδού, θα λάβει χώρα στη διάρκεια εκείνου του μήνα.

Στο μεταξύ, ο Κάιλ Λάφερτι έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Sunday Mirror, προαναγγέλλοντας τον δανεισμό του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, δηλαδή της καθιέρωσης του στην ενδεκάδα.

"Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να συνεχίσω να σκοράρω με την Εθνική ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας και να κάνω εντύπωση στη Νόριτς. Αλλά εάν έρθει ο καιρός να αποχωρήσω, θα αδράξω την ευκαιρία. Δεν έχει νόημα για να μένα, να παραμένω στον πάγκο ή να παίζω για 15 λεπτά, ενώ μπροστά μου έχω ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Θα προσπαθήσω έως τον Ιανουάριο, αλλιώς θα έχω μία συζήτηση με τον προπονητή" ήταν τα λόγια του Λάφερτι.

Καθίσταται σαφές ότι ο Λάφερτι δεν σκοπεύει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στην 23άδα της Βορείου Ιρλανδίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 και αναζητά μία ομάδα που θα του δώσει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Και αν στον Παναθηναϊκό δεν αδειάσει θέση βασικού, δύσκολα θα παρασχεθούν στο Λάφερτι ανάλογες εγγυήσεις.

Επιπροσθέτως, δημοσίευμα της ιστοσελίδας winnersports.co.uk ισχυρίζεται ότι η ΚΠΡ σχεδιάζει να προσεγγίσει τη Νόριτς, προκειμένου να διαπραγματευτεί το δανεισμό του Κάιλ Λάφερτι. Ο βασικός επιθετικός της ΚΠΡ, Τσάρλι Όστιν ενδέχεται να πωληθεί και η πρόθεση είναι να έχει προετοιμαστεί η διάδοχη κατάσταση. Θεωρητικά, για τον Λάφερτι θα είναι μία καλή επιλογή, ειδικότερα εάν δεν δεχτεί καλύτερη προσφορά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ