ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το deal Παναθηναϊκού - Κοπεγχάγης για τον Ζέκα

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΓΚΑΜΠΑΛΑ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΖΕΚΑ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΓΚΑΜΠΑΛΑ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΖΕΚΑ ICON

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κοπεγχάγης για την πώληση του Ζέκα.

Αρκετά νούμερα έχουν κυκλοφορήσει μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζέκα, αναφορικά με τα χρήματα που θα πληρώσει η Κοπεγχάγη στον Παναθηναϊκό. Στη Δανία, οι "διαρροές" κάνουν λόγο για μικρότερα ποσά σε σύγκριση με αυτά που αναφέρονται στην Ελλάδα, τα οποία χαρακτηρίζουν υπερβολικά.

Η ιστοσελίδα "BT" υποστηρίζει ότι η Κοπεγχάγη θα καταβάλλει 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η "Ekstrabledet" το ανεβάζει ελαφρώς στο 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, οι ιθύνοντες της Κοπεγχάγης ενημερώνουν τους ρεπόρτερ της πρωταθλήτριας Δανίας να μην ενστερνίζονται την πληροφόρηση από τη χώρα μας...

Πάντως, οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Ελλάδα αυξάνουν το τίμημα για τον Πορτογάλο χαφ. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 2,2 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του αρχηγού και στα συμφωνηθέντα προβλέπονται άλλες 300-400.000 ευρώ υπό τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων (συμμετοχή στο Μουντιάλ και πρόκριση από τον όμιλο του Europa League).

Ο Ζέκα θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Κοπεγχάγη. Οι αποδοχές του θα φτάσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως και θα τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του δανέζικου πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει άμεσα το 50% του αντιτίμου με την επισημοποίηση της συμφωνίας και το υπόλοιπο σε 2 ή 3 δόσεις στη διάρκεια της σεζόν. Πρακτικά, με την προκαταβολή, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Ζέκα και για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ