ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το backstage από την παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Όσα έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού σε ένα βίντεο με πολλά πηγαδάκια από την πράσινη ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τη NIKE πραγματοποίησαν μια πολύ ωραία εκδήλωση την Τετάρτη (19/7) το βράδυ στο γκολφ της Γλυφάδας στην διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλας.

Η πράσινη ΠΑΕ "ανέβασε" δυο βίντεο τόσο από την διάρκεια της εκδήλωσης όσο και απ' όσα έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης. Τα "πηγαδάκια" ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και στελέχη να είναι πάρα πολλά ενώ δεν έλειπαν και τα γέλια ενδεικτικό του καλού κλίματος που υπήρχε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν πριν και μετά την εκδήλωση με άπαντες να συζητούν σε χαλαρό κλίμα, με τις εντυπωσιακές παρουσίες να τραβούν τα βλέμματα και τους πράσινους να ετοιμάζονται για να παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις.

Δείτε και όλο το βίντεο με την παρουσίαση και τα όσα υποστήριξε η εμπορική διευθύντρια Σέβη Πόντη αλλά και η football manager της αθλητικής εταιρίας στην Ελλάδα, Ελισάβετ Μίλιση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ