ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το back stage της πτήσης του Παναθηναϊκού

Το back stage της πτήσης του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ήταν στην πτήση που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στις Βρυξέλλες και σας μεταφέρει όλα όσα έπιασαν οι… κεραίες του!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται επί βελγικού εδάφους από το πρωί της Τρίτης (4/8), εν όψει της ρεβάνς με τη Μπριζ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα αναχώρησε από την Αθήνα στις 8:45 και έφτασε στις Βρυξέλλες στις 11:00, τοπική ώρα, με το ταξίδι να διαρκεί 3 ώρες και 15 λεπτά.

To Sport24.gr ήταν στην πτήση που μετέφερε την ομάδα του Τριφυλλιού από την Αθήνα στις Βρυξέλλες και σας μεταφέρει τα παρασκήνια…

* Πριν την επιβίβαση, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου φωτογραφήθηκαν εν είδει μοντέλων, μπροστά από τα γκισέ στην αίθουσα αναχωρήσεων.

Το back stage της πτήσης του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

* Την ώρα που ο Τάσος Λαγός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι Νίνης και Κουτρουμπής πέρασαν από μπροστά του και τον πείραζαν, όμως ο εκ των αρχηγών, κρατήθηκε σοβαρός…

* Αυτή τη φορά οι παίκτες δεν επισκέφτηκαν καθόλου τα καταστήματα και πέρασαν απ’ ευθείας στον έλεγχο αποσκευών.

* Ο Ντάνιελ Πράνιτς άνοιξε το lap top του για να παρακολουθήσει ταινία, όμως, εντύπωση έκανε ένα μεγάλο “Gate 13” που κάλυπτε την οθόνη του…

* Οι Έλληνες παίκτες ήταν πιο ορεξάτοι και ομιλητικοί, σχηματίζοντας μεγάλες παρέες και κάνοντας χαβαλέ. Αντίθετα, οι ξένοι συγκεντρώθηκαν στα κινητά και τους υπολογιστές τους, περιμένοντας να περάσει η πτήση. Εξαίρεση, το πανταχού-παρών πειραχτήρι, Κάρλος Ζέκα!

Το back stage της πτήσης του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

* Τελευταίος και… καθυστερημένος από τους παίκτες εισήλθε στο αεροσκάφος ο Γενς Βέμερ, με τον Γερμανό να μοιάζει ακόμα έξω από τα νερά του.

* Η τελευταία επιβιβασθείσα στην πτήση ήταν μία μουσουλμάνα, η οποία φορούσε μία μπούρκα που άφηνε ακάλυπτα τα μάτια της και τις παλάμες των χεριών της. Σε συνδυασμό με την επικαιρότητα του τελευταίου έτους, δέχτηκε αρκετά περίεργα βλέμματα.

* Πάνω απ’ όλα φίλαθλος αποδείχτηκε ο πιλότος, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε την επιθυμία να πάνε καλά όλες οι ελληνικές ομάδες. «Όλοι οι φίλαθλοι θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και θέλουμε δυνατές όλες τις ομάδες» τόνισε ο πιλότος.

* Θερμοκρασία 16 βαθμών Κελσίου, βροχή και άνεμος ήταν ο καιρός που συνάντησε η αποστολή του Παναθηναϊκού στις Βρυξέλλες. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί παίκτες έβγαλαν τα μπουφάν από τις αποσκευές τους.

* Στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ο Ρόμπιν Λουντ δέχτηκε την επίσκεψη ενός ζευγαριού μεσήλικων, με τους οποίους πέρασε το χρονικό διάστημα μέχρι να επιβιβαστεί στο πούλμαν. Πιθανότατα, επρόκειτο για τους γονείς του.

Το back stage της πτήσης του Παναθηναϊκού

* Εφτά-οχτώ Έλληνες περίμεναν την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, για να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματα τους.

* Από τη διοίκηση, με την αποστολή ταξίδεψαν ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Στράτος Σωπήλης. Οι Γιάννης Αλαφούζος και Τάκης Φύσσας θα έρθουν με άλλη πτήση.

* Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του συζήτησαν αρκετή ώρα στη διάρκεια της πτήσης. Ουδείς ξέρει τι συζητούσαν, αλλά, όπως θα στοιχημάτιζε εύκολα ο καθένας, ανέλυαν τα αγωνιστικά πλάνα τους.

* Η πτήση έγινε με καλές καιρικές συνθήκες στη μεγαλύτερη διάρκεια της, με εξαίρεση το τελευταίο 25λεπτο, όταν το αεροσκάφος είχε μερικές αναταράξεις λόγω τω δυνατών ανέμων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ