ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το αυτογκόλ του "Mr. Manos"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για "κατά συνείδηση" ψήφο του προέδρου Μάνου Μαυροκουκουλάκη κάνουν λόγο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ψηφοφορία για τα πρακτικά της Γ.Σ. της ΕΠΟ, τα οποία μόνο οι Πράσινοι και ο Ολυμπιακός δεν ενέκριναν μεταξύ όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Oτι ο Παναθηναϊκός επρόκειτο να ψηφίσει “λευκό” για την εκλογή του Βαγγέλη Γραμμένου ή του Γιώργου Καλαντζή στις εκλογές της ΕΠΟ ήταν γνωστό από χθες. Οπως και η αποχή των Πράσινων από την ψηφοφορία για το νέο ΔΣ της ομοσπονδίας. Αυτό που δεν θα μπορούσε να προβλεφθεί είναι η ψηφοφορία για την έγκριση των πρακτικών της γενικής συνέλευσης του Ιουνίου.

Το θέμα τέθηκε πριν από την έναρξη των εργασιών στη σημερινή γενική συνέλευση της ΕΠΟ και με απόφαση του απερχόμενου προέδρου Ιωάννη Δρόσου, τέθηκε σε ψηφοφορία. Μόνο δύο ΠΑΕ ψήφισαν “κατά”, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός (λευκό ο Πανιώνιος). Αποτέλεσμα; Στα social media να προκληθεί μίνι “τσουνάμι” αντιδράσεων από φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι θεωρούν εδώ και καιρό ότι η Πράσινη ΠΑΕ συμπλέει σε πολλά εξωγηπεδικά ζητήματα με τον “αιώνιο αντίπαλο”.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λεγόταν ότι η ψήφος του προέδρου της ΠΑΕ, Μάνου Μαυροκουκουλάκη, στο συγκεκριμένο θέμα για τα πρακτικά ήταν “κατά συνείδηση”. Παίρνοντας, δηλαδή, αποστάσεις από την επιλογή του προέδρου και αφήνοντας να εννοηθεί ότι και σ΄ αυτή την ψηφοφορία ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε “ουδέτερη στάση”.

Το κακό για την Πράσινη ΠΑΕ είναι ότι δόθηκε περισσότερη τροφή σε όσους θεωρούν ότι πλέον δεν είναι “απέναντι” στον Ολυμπιακό για τα περισσότερα ζητήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το... θετικό είναι ότι επρόκειτο για ψηφοφορία χωρίς μεγάλη βαρύτητα, όχι για κάποιο πολύ σημαντικό θέμα. Όσο για το μέλλον του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στο πόστο του προέδρου; Προς το παρόν δεν φαίνεται να κλονίζεται τόσο πολύ λόγω αυτού του "αυτογκόλ".


Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ