ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το αντίο του Ζέκα στον κολλητό του Πέτριτς

Το αντίο του Ζέκα στον κολλητό του Πέτριτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα θέλησε να αποχαιρετήσει τον Μλάντεν Πέτριτς και μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media με τον Κροάτη να απαντάει στον Πορτογάλο.

Ο Κάρλος Ζέκα έδειξε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο πόσο φίλος είναι με τον Μλάντεν Πέτριτς καθώς με τη λήξη του ματς φόρεσε μια φανέλα του Κροάτη άσου και ήταν όλη την ώρα δίπλα του μέχρι αυτός να αποχωρήσει από την Λεωφόρο.

Λίγη ώρα αργότερα και στις δηλώσεις που έκανε τον αποθέωσε και υποστήριξε ότι το ποδόσφαιρο θα είναι πιο φτωχό χωρίς την παρουσία του.

Κάτι ανάλογο είπε και την Δευτέρα το πρωί όταν θέλησε να αποχαιρετήσει τον Κροάτη άσο και μέσω από τους λογαριασμούς του στα social media με τον Πορτογάλο άσο να ανεβάζει στο instagram ένα κολάζ φωτογραφιών με τους δυο τους και έγραψε:

"Ήταν τιμή μου που έπαιξα μαζί σου και που είμαι φίλος σου. Είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Τα γήπεδα πλέον θα είναι φτωχότερα δίχως εσένα στο ποδόσφαιρο, φίλε μου... Σου εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και για την υπέροχη οικογένειά σου. Σε αγαπώ κολλητέ".

Λίγη ώρα αργότερα του απάντησε και ο Πέτριτς ο οποίος τον ευχαρίστησε γράφοντας:

"Σε ευχαριστώ κολλητέ... Θα μου λείψει ο χρόνος μαζί σου στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Συνέχισε δυνατά φίλε μου... και θα κάνεις την δική σου πορεία... Σ' αγαπώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ