ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τις επόμενες ώρες στην Αθήνα ο Ιμπάρμπο

Τις επόμενες ώρες στην Αθήνα ο Ιμπάρμπο

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κολομβία η μεταγραφή του Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη (29/6).

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του Βίκτορ Ιμπάρμπο με τον 26χρονο άσο από την Κολομβία να αναμένεται τις επόμενες ώρες, στην διάρκεια της Τρίτης, στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Κάλιαρι στο τριφύλλι για τον επόμενο χρόνο. Το πιθανότερο είναι πως την Τετάρτη το πρωί θα υπογράψει και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Κάτι στο οποίο αναφέρεται και δ ημοσίευμα από την Κολομβία το οποίο επικαλείται πληροφορίες από κοντινό άνθρωπο του Ιμπάρμπο αναφέρει πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

Στον τίτλο το σχετικό δημοσίευμα το οποίο απευθείας το αναπαρήγαγαν και άλλες ιστοσελίδες στην Κολομβία γράφει: "Ο Ιμπάρμπο στην Ελλάδα στη Τετάρτη για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό".

Όσο για το ρεπορτάζ αναφέρει:

"Ο πρώην παίκτης της Νασιονάλ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη νέα του ομάδα ως δανεικός για ένα χρόνο.

Ένα κοντινό πρόσωπο του Ιμπάρμπο παραδέχτηκε στην AS στην Κολομβία ότι την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η συμφωνία: "Σήμερα δεν είναι τίποτα υπογεγραμμένο ακόμα αλλά αύριο θα οριστικοποιηθούν όλα με την άφιξη του Ιμπάρμπο στην Ελλάδα"".

Στη συνέχεια στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο Ιμπάρμπο θα είναι ο πρώτος παίκτης από την Κολομβία που θα παίξει στον Παναθηναϊκό, στον μεγάλο ανταγωνιστή του Ολυμπιακού στο οποίο παίζει ο Φελίπε Πάρντο και στον οποίο έχουν παίξει στο παρελθόν οι Μπερμούντες και Πίνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ