ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τιμά τη μνήμη του Πούσκας ο Παναθηναϊκός

Τιμά τη μνήμη του Πούσκας ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού και το ίδρυμα "Φερεντς Πούσκας", θα τιμήσουν την Κυριακή τη μνήμη του μεγάλου Ούγγρου ποδοσφαιριστή, με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του.

Ο Φέρεντς Πούσκας, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό και με τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στις 2 Ιουνίου του 1971.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού και το ίδρυμα που φέρει το όνομα του, θα τιμήσουν τη μνήμη του με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του, στις 2 Απριλίου του 1927.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Τη μνήμη του θρυλικού προπονητή Ferenc Puskas θα τιμήσουν μία ημέρα μετά τα γενέθλια του οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας και το Ίδρυμα F. Puskas που εδρεύει στη Βουδαπέστη και θα εκπροσωπηθεί στην ιστορική Λεωφόρο για αυτό το σκοπό.

Η κατάθεση στεφάνου θα γίνει την Κυριακή 03/04 και ώρα 17:00, στη Θύρα 13 – Τομέας 3 του γηπέδου μας, εκεί όπου πριν από δύο χρόνια έγιναν τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης στήλης με την προσωπογραφία του μεγάλου προπονητή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ