ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός

Koper, Slovenija, 04.Oktober 2008 - Nogomet,Prvenstvena tekma med Koper in Interblock.Na fotografiji Vlado Badzim (foto:Grega Wernig / Fotosi)
Μάριμπορ GREGA WERNIG

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης την Μάριμπορ (22:05 ΑΝΤ1) η οποία διαθέτει απίστευτο πλουραλισμό στο σκοράρισμα.

Μετά από μία μικρή διακοπή ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη φορά, βρίσκοντας απέναντι του την Μάριμπορ.

Η ομάδα από την Σλοβενία σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο για τους πράσινους, που έχουν μαζί τους και την προϊστορία, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το "τριφύλλι".

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση από την Μάριμπορ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, σε αντίθεση πάντα με τον Παναθηναϊκό, είναι πως σκοράρουν σχεδόν όλοι της οι επιθετικοί!

Συνολικά στο ρόστερ υπάρχουν επτά στράικερ και από αυτούς οι πέντε θεωρούνται βασικά στελέχη της ομάδας (είτε στην κορυφή, είτε στα άκρα). Από αυτούς τους πέντε λοιπόν, οι τέσσερις έχουν σκοράρει!

Ας τους δούμε αναλυτικά:

Μάρκος Ταβάρες: 6 εμφανίσεις, 4 γκολ

Άλεν Πλόι: 7 εμφαίσεις, 4 γκολ

Ρόμπερτ Μπέρικ: 5 εμφανίσεις, 2 γκολ

Νίκολα Κόμαζεκ: 5 εμφανίσεις, 1 γκολ

Αγκίμ Ιμπραΐμι: 5 εμφανίσεις, 0 γκολ

ΣΥΝΟΛΟ : 11 γκολ

Σκοράρουν όλοι

Εκτός από την καλή επιθετική γραμμή ( η Μάριμπορ έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα της με 20 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 4), οι Σλοβένοι διαθέτουν ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή που πατούν περιοχή, δεν διστάζουν να σουτάρουν και φυσικά σκοράρουν.

Αναλυτικά...

Γκόραν Σφιβάνοβιτς: 7 εμφανίσεις, 3 γκολ

Ντέγιαν Μέζγκα: 7 εμφανίσεις, 2 γκολ

Μάτιτς Σμιτς: 6 εμφανίσεις, 1 γκολ

Τέλος δυο γκολ έχουν πετύχει αμυντικοί της Μάριμπορ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ