ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι γίνεται με τους στόπερ στον Παναθηναϊκό

Τι γίνεται με τους στόπερ στον Παναθηναϊκό

Το Sport24 αναλύει όλα τα δεδομένα για τους τρεις στόπερ Ροντρίγκες, Στάνκοβιτς και Χουάνμα που βρίσκονται σίγουρα στην λίστα του τριφυλλιού. Τι ισχύει με κάθε περίπτωση.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό έχει θέσει ως πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση ενός στόπερ ο οποίος θα έρθει για να ενισχύσει την άμυνα του τριφυλλιού έχοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουν θέσει οι πράσινοι.

Δεν αποκλείεται στον Παναθηναϊκό να "προσέχουν για να έχουν" βλέποντας ότι η παραμονή του Γκόντον Σίλντενφελντ μετά το καλοκαίρι δυσκολεύει και έτσι να θέλουν από τώρα να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που προαλείφεται για αντικαταστάτης του και το καλοκαίρι να ψάξουν για έναν ακόμα.

Στην μεταγραφική λίστα των πράσινων αναφορικά με την θέση του στόπερ βρίσκονται τρία ονόματα και αυτά είναι των Γκιγέρμο Ροντρίγκες, Βόισλαβ Στάνκοβιτς και Χουάνμα. Το Sport24 αναλύει τα δεδομένα για την κάθε περίπτωση που απασχολεί το τριφύλλι.

Η πιο δύσκολη υπόθεση

Το όνομα του Γκιγέρμο Ροντρίγκες έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα "Sportday" και είναι όντως ένας από τους παίκτες ο οποίος ενδιαφέρει τους πράσινους και μάλιστα αρκετά. Ο 30χρονος Ουρουγουανός στόπερ της Βερόνα δεν αποκλείεται να είναι και το νούμερο 1 της λίστας αλλά είναι και η πιο δύσκολη υπόθεση και από τις τρεις.

Ο αμυντικός της Ελλάς αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα και τους προηγούμενους μήνες ήταν παραγκωνισμένος. Το τελευταίο διάστημα όμως έχει αρχίσει να παίζει και αυτό δυσκολεύει πάρα πολύ την περίπτωση του καθώς η Βερόνα αναμένεται να ζητήσει χρήματα για την παραχώρηση του. Άλλωστε το συμβόλαιο του 30χρονου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

Οι πράσινοι σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον αμυντικό από την Ουρουγουάη σε πρόσφατο ταξίδι του Λεωνίδα Βόκολου στο εξωτερικό και έχουν συγκεντρώσει επίσης και πολύ καλά στοιχεία για τον αμυντικό της Βερόνα.

Έχουν τσεκάρει και τον Στάνκοβιτς

Το Sport24 έφερε την Τρίτη στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βόισλαβ Στάνκοβιτς και την Τετάρτη ο μάνατζερ του έκανε λόγο μέχρι και για πρόταση από πλευράς τριφυλλιού αλλά και διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οι πράσινοι όντως ενδιαφέρονται για τον 27χρονο στόπερ από την Σερβία του οποίου η περίπτωση φαντάζει ως η πιο εύκολη από την στιγμή που σε δέκα μέρες ο ίδιος μένει ελεύθερος. Αρκεί να κάνουν μια πιο ικανοποιητική πρόταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άνθρωπος που ενεργούσε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όχι οι Βόκολος και Φύσσας, έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενο σε παιχνίδια της Παρτίζαν τον 27χρονο αμυντικό και έχουν καταγράψει αρκετά θετικά στοιχεία στο scouting report που συνοδεύει τον ποδοσφαιριστή.

Το μεγαλύτερο αρνητικό στην περίπτωση του το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων από Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία για την απόκτηση του.

Πιο χαμηλά η περίπτωση του

Το πρώτο όνομα στόπερ που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήταν αυτό του Χουάνμα. Του 32χρονου στόπερ της Νουμάνθια με τον παίκτη όντως να είναι στην λίστα των πράσινων.

Η περίπτωση του είναι δύσκολη καθώς και ο Χουάνμα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με την ομάδα του με ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο και δεν αποκλείεται ο σύλλογος της Ισπανίας να αξιώσει αρκετά χρήματα από το τριφύλλι.

Ο ίδιος όπως αναφέραμε την Τρίτη φέρεται να έχει πει πως υπάρχει τρόπος να φύγει από την ομάδα του με τις χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις αρκεί να έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Επίσης΄μάλιστα όπως γράψαμε την Τρίτη ο ίδιος θέλει να έρθει στο τριφύλλι καθώς από το καλοκαίρι προσπαθούσε να βρει δίαυλο με τους πράσινους.

Υπάρχει και τέταρτος στην λίστα

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις προαναφερθέντες δεν παίζουν μόνοι τους για την θέση του κεντρικού αμυντικού στο τριφύλλι. Υπάρχει ένας ακόμα του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει και ο οποίος παίζει με τις ίδιες αξιώσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι πράσινοι να καταλήξουν στην συγκεκριμένη περίπτωση και να μην προχωρήσει καμία από τους Ροντρίγκες, Στάνκοβιτς και Χουάνμα.

Οι εξελίξεις βέβαια θα τρέξουν άμεσα και όλα θα εξαρτηθούν από την κουβέντα που αναμένεται να έχουν την Δευτέρα το πρωί οι Αναστασίου, Βόκολος και Φύσσας σε μια ευρεία σύσκεψη των τριών ώστε να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον 26χρονο Βραζιλιάνο Μπρούνο Σουάρες το όνομα του οποίου γράφτηκε την Πέμπτη ο παίκτης δεν απασχολεί τους πράσινους και ίσως πρόκειται περισσότερο για δημιούργημα του θέματος από τον μάνατζερ του και τίποτα παραπάνω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ