ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θυμήθηκαν την πρώτη του Στραματσόνι στην Ίντερ

VERONA, ITALY - SEPTEMBER 26:  Internazionale Milano head coach Andrea Stramaccioni looks on  during the Serie A match between AC Chievo Verona and FC Internazionale Milano at Stadio Marc'Antonio Bentegodi on September 26, 2012 in Verona, Italy.  (Photo by Dino Panato/Getty Images)
VERONA, ITALY - SEPTEMBER 26: Internazionale Milano head coach Andrea Stramaccioni looks on during the Serie A match between AC Chievo Verona and FC Internazionale Milano at Stadio Marc'Antonio Bentegodi on September 26, 2012 in Verona, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images) GETTY IMAGES

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην πρώτη νίκη του Αντρέα Στραματσόνι ως προπονητής του Παναθηναϊκού και θυμήθηκαν το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ. (VIDEO)

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με την πρώτη νίκη που πέτυχε ο Αντρέα Στραματσόνι, ως προπονητής του Παναθηναϊκού εναντίον του Ηρακλή. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, αφού στην πρώτη απόπειρα του Ιταλού, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν είχε διεξαχθεί, ενώ στο Καυτανζόγλειο ηττήθηκε 1-0 από τον Ηρακλή.

Ο συντάκτης της ιστοσελίδα "calciomio" το προχώρησε ακόμα περισσότερο και θυμήθηκε το ντεμπούτο του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ, την 1η Απριλίου του 2012 απέναντι στην Τζένοα. Το ματς ήταν χορταστικό, αφού οι "νερατζούρι" επικράτησαν με το 5-4 μετά από θέαμα, εναλλαγές, γκολ και χαμένες ευκαιρίες!

Σίγουρα, το ντεμπούτο του Στραματσόνι στην Ίντερ, διέφερε κατά πολύ από άποψη ποιότητας, όσον αφορά την πρώτη νίκη του με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, αξίζει να δείτε το βίντεο, αφού πέραν του θεαματικού παιχνιδιού, η κάμερα εστίαζε συνέχεια στις αντιδράσεις του Αντρέα Στραματσόνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ