ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θύρα 13: "Ταμείο δεν κάνουμε το Μάιο, αλλά κάθε αγωνιστική"

Θύρα 13: "Ταμείο δεν κάνουμε το Μάιο, αλλά κάθε αγωνιστική"
INTIME SPORTS

Η Θύρα 13 με επίσημη ανακοίνωση της πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί έως τώρα στον Παναθηναϊκό, ζητώντας απ' όλους να αντιληφθούν τις ευθύνες που έχουν μέσα στο σύλλογο.

Η Θύρα 13 τοποθετήθηκε επίσημα για τα όσα έχουν συμβεί έως τώρα στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, τον οποίο χαρακτηρίζουν ντροπιαστικό, και την ήττα από τον Πανιώνιο. Παιχνίδια στα οποία έλειψε το πάθος και ο εγωισμός και αυτό ήταν κάτι που εξόργισε τους φίλους των πράσινων.

Όπως αναφέρουν όμως δεν πρόκειται να καταστρέψουν μια χρονιά από το Σεπτέμβρη ενώ οι ευθύνες για τη μέχρι τώρα κατάσταση βαραίνουν ανεξαιρέτως όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επίσης σημειώνουν πως όσα έπρεπε να πουν τα είπαν κατ' ιδίαν σε αυτούς που έπρεπε και όχι μέσω του ίντερνετ και καλούν άπαντες να αλλάξουν στάση γιατί πλέον θα κρίνονται κάθε Κυριακή και μόνο οι ίδιοι μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 αναφέρει:

«Μετά από πολλές ημέρες έντονου θυμού, αγανάκτησης, πίκρας αλλά και ισοπέδωσης των πάντων από τους κριτές των πληκτρολογίων, που θρέφονται από την πικρόχολη κριτική και ξέρουν μονάχα να γκρινιάζουν, ήρθε η ώρα να αποσαφηνίσουμε τη θέση μας ως Θύρα 13 για τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μία χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα, προσδοκίες και απαίτηση για επιστροφή στους τίτλους και ευρωπαϊκή πορεία αντάξια του ονόματός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, εξελίσσεται με άσχημο τρόπο.

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από μια ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, η έλλειψη πάθους και εγωισμού που προκάλεσε την άσχημη εικόνα στη Νέα Σμύρνη, είναι γεγονότα που όλους μας εξόργισαν. Ευθύνες για τη μέχρι σήμερα παρουσία, έχουν όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!

Ωστόσο, εμείς δε θα καταστρέψουμε τη χρονιά από το Σεπτέμβρη, όπως πρόλαβαν να κάνουν πολλοί σε facebook, twitter και λοιπά μέσα κοινωνικού ξεκατινιάσματος. Σαν Θύρα 13, ότι είχαμε να πούμε, το είπαμε κατ’ ιδίαν εκεί που έπρεπε.

Θύρα 13: "Ταμείο δεν κάνουμε το Μάιο, αλλά κάθε αγωνιστική"

Στη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί οφείλουν να αντιληφθούν την ιστορία του Συλλόγου που υπηρετούν, την τιμή που πρέπει να αισθάνονται όσο φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά και τις ευθύνες που απορρέουν από τη θέση τους.

Όλοι τους, και ο καθένας ξεχωριστά, πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις που θεωρούν σωστές, ώστε να επαναφέρουν άμεσα την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, και από αυτές τις αποφάσεις θα κριθούν.

Η δική μας θέση δεν είναι στα γραφεία, δεν είμαστε διοίκηση, είμαστε οπαδοί και η φωνή μας βρίσκεται στα πέταλα και στους δρόμους.

Η βουβή διαμαρτυρία ήταν μια πρώτη ένδειξη στενοχώριας, θα ακολουθήσουν κι άλλες εάν η ομάδα δεν αγωνίζεται με τρόπο αντάξιο του ονόματος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας.

Πλέον, ταμείο δεν κάνουμε το Μάιο, αλλά κάθε αγωνιστική. Όταν όλοι καταλάβουν πως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι ιδέα και όχι εταιρία, τότε και μόνο τότε θα μπορέσουν να αντιστρέψουν το κλίμα και να ανακτήσουν το δέσιμο που υπήρχε με την εξέδρα. Στο χέρι σας είναι…

Στόχος μας είναι να επικρατήσει η ψυχραιμία και η ενότητα στους συνδέσμους της Θύρας 13, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της κατάστασης, με μόνο μας κίνητρο την αγάπη για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Μεμονωμένες κινήσεις πανικού δεν ωφελούν, παρά μόνο δηλητηριάζουν τη συνοχή μας και επιτρέπουν σε καλοθελητές να μας πλήξουν. Όμως, όσο και να καιροφυλακτούν, να ξέρουν πως έχουν γνώση οι φύλακες. Ο αγώνας συνεχίζεται… κι όποιος αντέξει!

Το τριφύλλι ομορφαίνει τη ζωή μας, κι ας μας δίνει μεγάλες πίκρες!

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ