ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θύρα 13: "Όλοι στο Περιστέρι"

Θύρα 13: "Όλοι στο Περιστέρι"
INTIME SPORTS

Η Θύρα 13 με επίσημη ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρεθεί την Τετάρτη (10/2) στο Περιστέρι μετατρέποντας σε... ειρηνικό συλλαλητήριο την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού να δώσουν κανονικά το παρών την Τετάρτη (10/2) στο γήπεδο του Ατρόμητου απεύθυνε η Θύρα 13.

Παρά την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου οι ιθύνοντες της Θύρας 13 καλούν άπαντες να βρεθούν στο γήπεδο και στην απευκταία περίπτωση που δεν μπουν στο γήπεδο να παραμείνουν έξω απ' αυτό φωνάζοντας υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

"ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

Σαν να μην έφτανε η τραγελαφική απόφαση του “αριστερού” υπουργού για το κλείσιμο του πετάλου μας, σήμερα ο “κύριος” Σπανός (προφανώς θέλοντας να κλέψει λίγο από την δόξα του υπουργού), αποφάσισε να κλείσει την θύρα των φιλοξενουμένων στο γήπεδο του.

Επειδή στην 50χρονη ιστορία της η ΘΥΡΑ 13 δεν σταμάτησε ποτέ μπροστά σε οποιαδήποτε απαγόρευση, καλούμε τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να μεταβεί κανονικά -και φυσικά ειρηνικά- στο γήπεδο του Περιστερίουκαι να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας μας.

Στην απευκταία περίπτωση που δεν καταφέρουμε να μπούμε στο γήπεδο, θα παραμείνουμε στον χώρο εκτός του γηπέδου, για να ενισχύσουμε με τις φωνές μας τους παίχτες της ομάδας μας, στον αγώνα για την πρόκριση.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ