ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θύμα διάρρηξης ο Ιμπάρμπο!

Θύμα διάρρηξης ο Ιμπάρμπο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο έπεσε θύμα ληστείας, καθώς άγνωστοι έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα απ' την οικία του το βράδυ της Τρίτης (29/11), την ώρα που εκείνος βρισκόταν εκτός Αθηνών.

Θύμα ληστείας έπεσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο. Άγνωστοι διέρρηξαν στο σπίτι του, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας και του απέσπασαν πολύτιμα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο με άγνωστο περιεχόμενο, καθώς επίσης και ρούχα. Ο Κολομβιανός ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το δυσάρεστο συμβάν, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως θύμα διάρρηξης έπεσε κι μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Αργεντινού λίγο μετά τις 21:00, την ώρα που ο 35χρονος ήταν στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο Ντομίνγκες μόλις επέστρεψε, ενημέρωσε τις Αρχές για την ληστεία, έφτασαν σπίτι για να ψάξουν για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό των κακοποιών, όμως δεν προέκυψε κάτι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θύμα ληστείας στο σπίτι του ο Ντομίνγκες
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ