ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θρίλερ με Τελάντερ, κίνδυνος για -3 στον ΠΑΟ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Τελάντερ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ δεν δέχθηκε τη σημερινή πρόταση του Παναθηναϊκού, η υπόθεσή του οδεύει προς εκδίκαση αύριο (Τετάρτη, 29/11) το μεσημέρι και όλα δείχνουν.... θρίλερ "α λα Ταυλαρίδη"!

Ο Ράσμους Τελάντερ απέρριψε και τη σημερινή πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για διακανονισμό προκειμένου να αποσύρει την καταγγελία του και αν μέχρι αύριο το πρωί οι δυο πλευρές δεν τα βρουν, η υπόθεση θα εκδικαστεί στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η πρόταση στον Δανό στόπερ της Ζυρίχης ήταν να πληρωθεί τον Μάρτιο (!) τα δεδουλευμένα του (126.000 ευρώ) και εν συνεχεία να γίνει νέα συμφωνία για τα επιπλέον 290.000 ευρώ του τελευταίου χρόνου συμβολαίου του, που του έχουν επιδικαστεί.

ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ -3 ΜΕ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ

Ο Δανός συζήτησε με τον δικηγόρο και τον ατζέντη του, αρνήθηκε την πρόταση του Τριφυλλιού κι αν δεν συμφωνήσει έως αύριο το πρωί με πιθανή νέα πρόταση από τους Πράσινους, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με μηδενισμό στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αφαίρεση τριών βαθμών. Κι αυτό, διότι αν ο Τελάντερ κερδίσει (όπως αναμένεται) την υπόθεση, οι Πράσινοι θα έχουν περιθώριο πέντε ημερών α) είτε για να πληρώσουν το σύνολο του ποσού (415.000 ευρώ) β) είτε για να πληρώσουν μεγάλο μέρος του ώστε να αποσυρθεί η καταγγελία και να αποφευχθεί η ποινή.

Η ιστορία θυμίζει προς το παρόν την αντίστοιχη του Στάθη Ταυλαρίδη, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει μόλις μία ώρα πριν από την εκδίκαση στην ΕΠΟ. Δύο οι διαφορές: α) το ποσό του Τελάντερ είναι μεγαλύτερο β) Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιεσμένος οικονομικά ειδικά αυτές τις μέρες, ώστε να πληρώσει στους παίκτες και μέρος της οφειλόμενης δόσης Οκτωβρίου έως την Παρασκευή.

Αν η ιστορία του Τελάντερ έχει το ίδιο (αίσιο για τον Παναθηναϊκό) τέλος όπως είχε του Ταυλαρίδη, θα φανεί μέχρι αύριο το πρωί... Οι συζητήσεις ενδέχεται να συνεχιστούν και σήμερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ