ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη η συνεδρίαση του Δήμου Αθηνών για την Λεωφόρο

Την Τρίτη η συνεδρίαση του Δήμου Αθηνών για την Λεωφόρο

Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Αθηναίων η συζήτηση για την λήψη απόφασης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/12) στις 10.00 το πρωί.

Την προσεχή Τρίτη (2/12) στις 10.00 το πρωί στο Δημαρχιακό κατάστημα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δήμου με μια σειρά θεμάτων ανάμεσα στα οποία και η απόφαση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Λεωφόρου με βάση τα έργα που θέλει το τριφύλλι να γίνουν στο γήπεδο του.

Αρχικά το θέμα έπρεπε να συζητηθεί στην συνεδρίαση της 18ης Νοεμβρίου αλλά είχε αναβληθεί λόγω ελλιπών στοιχείων στον φάκελο που έστειλε η περιφέρεια Αττικής.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

"ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αρ. Πρωτ.: 461294/28.11.2014
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 19
Προς: Eλένη Mυριβήλη, Φίλιππο Δραγούμη, Ηλία Βλαχάκη, Πηνελόπη Γκούμα, Χριστίνα Βασιλείου, Αθηνά Ζαφειροπούλου, Αθηνά-Ελευθερία Αγγελοπούλου, Νικήτα Κακλαμάνη, Νικόλαο Αβραμίδη, Δημήτριο Κωνσταντάρα.

Σας καλούμε να προσέλθετε την 2η του μηνός Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. σε συνεδρίαση, στο Δημαρχιακό Κατάστημα, Λιοσίων 22, 4ος όροφος, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για τη συζήτηση των πιο κάτω θεμάτων, ήτοι:

Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ & ΔΟΜΗΣΗΣ

13. Λήψη απόφασης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο <Λειτουργία και αναβάθμιση του γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με την προσθήκη νέων κερκίδων, δημοσιογραφικών θεωρείων, θεωρείων επισήμων, αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, τροποποίηση υφισταμένων κερκίδων και εξωτερικής όψης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ