ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Γουακάσο

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Γουακάσο

Στην διάρκεια της Τρίτης περιμένουν στην Αθήνα τον Γουακάσο Μουμπάρακ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη θα αναχωρήσει και αυτός για την Ολλανδία.

Το Sport24 από την Τρίτη (21/6) είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως ο Γουακάσο Μουμπάρακ θα ερχόταν στην Ελλάδα την Τρίτη (28/6) καθώς ο ίδιος ο 26χρονος άσος ήταν κατηγορηματικός αναφορικά με τον χρόνο άφιξης του στην Αθήνα στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Την ίδια ενημέρωση πλέον έχουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού οι οποίοι περιμένουν τον Γκανέζο άσο στην διάρκεια της Τρίτης και αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις τότε αναμένεται να υπογράψει και να πετάξει την Τετάρτη για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πράσινων.

Πέρασε τον πρώτο κύκλο εξετάσεων ο Ιβανόφ

Την Δευτέρα (27/6) ο Βούλγαρος στόπερ Ιβάν Ιβανόφ πέρασε τον πρώτο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες την Τρίτη. Αν όλα πάνε καλά και βγουν όλα τα αποτελέσματα καθαρά τότε ο 28χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την πράσινη ΠΑΕ και φυσικά θα ταξιδέψει και αυτός στην Ολλανδία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ