ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη περνά από ιατρικές εξετάσεις ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Την Τρίτη περνά από ιατρικές εξετάσεις ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (30/6) αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ράσμους Τελάντερ στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να περνούν από εξονυχιστικές εξετάσεις τον 23χρονο Δανό.

Την Τρίτη (30/6) και μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Ράσμους Τελάντερ αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 23χρονου Δανού στον Παναθηναϊκό. Ο στόπερ της Άλμποργκ μετά την άφιξη του στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον ατζέντη του πήγε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και οι συζητήσεις για τους όρους του συμβολαίου του ήταν πολύωρες προκειμένου με τα όσα γίνονται να διασφαλιστεί όσο μπορεί περισσότερο.

Αυτό πήγε πίσω το πρόγραμμα και ο Δανός αμυντικός θα βρεθεί την Τρίτη το πρωί στο "Υγεία" για να περάσει από τα απαραίτητα τεστ με τους πράσινους να τον περνούν από εξονυχιστικές εξετάσεις, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε μεταγραφή.

Στην περίπτωση του Τελάντερ μάλιστα οι πράσινοι έχουν έναν λόγο ακόμα να είναι προσεκτικοί καθώς ο 23χρονος αμυντικός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με την Άλμποργκ στις 22 Μαρτίου και έκτοτε μέχρι και τις 7 Ιουνίου είχε βρεθεί άλλη μια φορά στον πάγκο της ομάδας του, στις 26 Απριλίου 2015, χωρίς να αγωνιστεί. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.

Η μεταγραφή του Ράσμους Τελάντερ θα ολοκληρωθεί, εκτός απροόπτου, την Τρίτη με τον 23χρονο άσο να επιστρέφει στη συνέχεια στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του και δεν αποκλείεται να μεταβεί εν συνεχεία απευθείας στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ