ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη η απάντηση του ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό για τον Πούγγουρα

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ / ΦΙΛΙΚΟ
Πούγγουρας EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη (24/7) περιμένει ο Παναθηναϊκός την οριστική απάντηση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 23χρονου στόπερ Αχιλλέα Πούγγουρα, με τον οποίο οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει.

Σήμερα αναμένεται να είναι η πλέον καθοριστική ημέρα για την απόκτηση του Αχιλλέα Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον ίδιο τον νεαρό στόπερ (δηλαδή ο Νίκος Νταμπίζας με τον μάνατζέρ του παίκτη, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς).

Ακόμα, ωστόσο, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει δώσει την τελική απάντησή του στην πρόταση του Τριφυλλιού, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί σήμερα σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι Πράσινοι. Η υπόθεση ήδη έχει καθυστερήσει για τον Παναθηναϊκό που ήθελε τον Πούγγουρα στην Ολλανδία από την προηγούμενη εβδομάδα και αν η απάντηση του Δικέφαλου είναι αρνητική, οι Πράσινοι θα στραφούν σε άλλον στόπερ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής τους. Επισημαίνεται ότι το deal προβλέπει την απόκτηση του Πούγγουρα ως "ελεύθερου" με σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης να διατηρείται από τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ