ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη το μεσημέρι η συνέντευξη του Στραματσόνι

Την Τετάρτη το μεσημέρι η συνέντευξη του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων και των τελευταίων προπονήσεων για Παναθηναϊκό και Άγιαξ πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση την Πέμπτη (15/9) το βράδυ στην Λεωφόρο.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου του Αντρέα Στραματσόνι αλλά και του προπονητή του Άγιαξ Πέτερ Μπόος. Και οι δυο τους θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη με τον Ιταλό τεχνικό να παραχωρεί τη συνέντευξη στις 2.00μ.μ. στην Λεωφόρο και τον Ολλανδό ομόλογο του να τον ακολουθεί στις 18:30 και πάλι στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ με ώρα έναρξης στις 18:30 στο "Γ. Καλαφάτης" ενώ η αντίστοιχη του Άγιαξ θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο με ώρα έναρξης τις 19:00.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Εν όψει της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Άγιαξ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17/08), στις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στις 20:00 στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και θα είναι «ανοιχτή» για τους δημοσιογράφους στα πρώτα 15’.

Παράλληλα, η συνέντευξη Τύπου του Άγιαξ θα λάβει χώρα την Τετάρτη (14/09), στις 18:30, στην αίθουσα Τύπου της Λεωφόρου ενώ η ολλανδική ομάδα θα προπονηθεί αμέσως μετά στις 19:00. Η προπόνηση των φιλοξενούμενων θα είναι «ανοιχτή» στα Media".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ