ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Αθήνα αναμένεται την προσεχή Τετάρτη ο Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αύριο (Παρασκευή, 22/6) το ραντεβού Δώνη - Αλαφούζου.

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει από την προσεχή Τετάρτη το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την άφιξη στην Αθήνα του Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ, πιθανότατα και του γιου του, Πιτ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, ο οποίος βρίσκεται σχεδόν καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή με τους εν Ελλάδι συνεργάτες του, αναμένεται να έχει και πάλι επαφές με τους δικηγόρους του, με τους ανθρώπους της Deloitte, τον Γιάννη Αλαφούζο, ίσως και με τους Δώνη - Νταμπίζα αν όλα έχουν πάει καλά και δεν έχει προκύψει κάποιο απρόοπτο στο θέμα της αγοραπωλησίας του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

Πρόκειται ίσως για το πιο κρίσιμο δεκαήμερο για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό, καθώς φαίνονται όλα δρομολογημένα, αλλά αν δεν μπουν οι υπογραφές και δεν διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για το πώς και πόσα χρήματα θα δοθούν για την ΠΑΕ και για τον Γιάννη Αλαφούζο, ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Πάντως προπονητή και τεχνικό διευθυντή ήδη έχει ο Παναθηναϊκός κι ας μην έχουν ανακοινωθεί επισήμως ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης. Αύριο (Παρασκευή 22/6) το πρωί ο 48χρονος κόουτς αναμένεται να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και το σημαντικό θα είναι η κουβέντα για το αγωνιστικό πλάνο και τις... επόμενες εξελίξεις. Όχι για το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ