ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Στην Αθήνα αναμένεται την Τετάρτη ο επικεφαλής του "Pan Asia Investment" fund, Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ για συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό που "χαροπαλεύει" λόγω χρεών.

" Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού" ανέφερε στη χθεσινή ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αλαφούζος και εκτός απροόπτου η... ανταπόκριση από το fund του Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ θα είναι άμεση.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αν δεν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη (25/2), για τον καθοριστικό κύκλο συζητήσεων με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν αυτός θα είναι και ο... τελευταίος κύκλος προτού ανοίξει ένας νέος, μεγαλύτερος για τους Πράσινους, θα εξαρτηθεί βασικά από τρεις παράγοντες.

Από το ύψος των χρεών που θα καλύψουν οι δυο πλευρές, από τη συμφωνία τους για τα ποσά που θα μπουν άμεσα για την κάλυψη των οφειλών προκειμένου να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τον υποβιβασμό και από το χρονικό πλαίσιο που θα τεθεί για τη μελλοντική κάλυψη των υπόλοιπων χρεών από αμφότερους. Όλα είναι ανοιχτά εκτός από το αρχικό πλαίσιο της πρότασης Πιεμπονγκσάντ, συνεπώς ας είμαστε επιφυλακτικοί, έχοντας στο νου μας ότι και οι δυο δε;iχνουν να θέλουν το οριστικό deal.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ