ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη τα νεότερα για τον Τσάβες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Τσάβες EUROKINISSI

Λόγω της διαφοράς ώρας μεταξύ Αθήνας και Μπουένος Άιρες, οι εξελίξεις από τη συνάντηση των Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο και Αντρές Τσάβες θα προκύψουν τα ξημερώματα.

Στο Μπουένος Άιρες βρίσκεται ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να συζητήσει με τον Αντρές Τσάβες και τον ατζέντη του, Φερνάντο Ιντάλγκο, σχετικά με το πως μπορεί να επιλυθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Οι τρεις άνδρες αναμενόταν να συναντηθούν στις 18:00 τοπική ώρα, οπότε τα νεότερα θα μεταφερθούν στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ο Τσάβες είχε ενημερώσει τον ντε Μπαρτόλο ότι θα παραστεί στη συνάντηση, ώστε να εξηγήσει τις ενέργειες του, κάτι που αναμένουν με ενδιαφέρον οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Διότι, εκείνοι δεν έχουν επικοινωνία με τον "κομαντάντε" και ο μόνος με τον οποίο συνομιλούν είναι ο μάνατζερ του, Ιντάλγκο.

Πρόκειται για μία συνάντηση που σε κάθε περίπτωση, θα δρομολογηθούν εξελίξεις, επειδή θα φανούν οι προθέσεις των δύο πλευρών. Εκ των πραγμάτων, η ιδανική λύση θα ήταν ένα συναινετικό διαζύγιο, αλλά προέχει να διευκρινιστεί πως το εννοεί η ΠΑΕ και πως ο ποδοσφαιριστής.

Στο μεταξύ, ο Τσάβες δεν μένει στο Μπουένος Άιρες, αλλά στην πόλη Σάλτο, σε απόσταση 188 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της Αργεντινής. Την προηγούμενη Δευτέρα (4/12) ο "κομαντάντε" επισκέφτηκε το Δημαρχείο για να διευθετήσει τις υποθέσεις του και ο Δήμαρχος ανάρτησε στο Twitter μία φωτογραφία μαζί του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ