ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη περνάει από ιατρικά ο Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό

Την Πέμπτη περνάει από ιατρικά ο Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τετάρτης για τις τελικές επαφές με τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ενώ στις επαφές του τριφυλλιού με την Αρχεντίνος υπάρχει μια μικρή διαφορά αλλά όχι ικανή για να χαλάσει την μεταγραφή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Στοκχόλμη αλλά αυτήν δεν την ακολούθησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να περιμένει τον Λαουτάρο Ρινάλντι και τον εκπρόσωπο του ώστε να υπάρξουν οι τελικές επαφές των δυο πλευρών.

Έτσι και έγινε με τον Αργεντινό να φτάνει στην Αθήνα και να μεταβαίνει στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ ώστε να υπάρξουν οι συνομιλίες που θα οδηγούσαν στην υπογραφή του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό.

Στοκχόλμη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Στις συζητήσεις των πράσινων με την Αρχεντίνος υπάρχει πλέον σύγκλιση και μια μικρή διαφορά που όμως δεν είναι ικανή για να χαλάσει την μεταγραφή του Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 150.000 ευρώ σε δόσεις με τους Αργεντινούς να ζητούν να μπει και ποσοστό μεταπώλησης και τον Παναθηναϊκό να το συζητά αλλά όχι για μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ρινάλντι αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την άφιξη των πράσινων από την Στοκχόλμη καθώς και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (4/8) το βράδυ στην Σουηδία ώστε να δει την αναμέτρηση του τριφυλλιού με την ΑΪΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ