ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη η οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπεργκ

Την Πέμπτη η οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού της Τετάρτης ανάμεσα στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ και οι δυο πλευρές ήρθαν ακόμα πιο κοντά σε συμφωνία.

Ένα ακόμη ραντεβού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (22/9), θα χρειαστούν Παναθηναϊκός και Μάρκους Μπεργκ ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού με το τριφύλλι.

Την Τετάρτη υπήρξε επαφή ανάμεσα στους εκπροσώπους των πράσινων και τους μάνατζερ του επιθετικού του Παναθηναϊκού ώστε να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του Μπεργκ και οι δυο πλευρές αποχώρησαν ικανοποιημένες από τη συνάντηση.

Ακόμα βέβαια δεν έχει δοθεί το οριστικό "οκ" καθώς πρέπει να ενημερωθεί και ο Μπεργκ για το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός, να δώσει την συγκατάθεσή του και εν συνεχεία οι δυο πλευρές να ανακοινώσουν τη συμφωνία και να απομένουν μόνο οι υπογραφές στα συμβόλαια που θα συντάξουν οι δικηγόροι.

Είναι λογικό η διαδικασία της ανανέωσης του Μάρκους Μπεργκ να είναι χρονοβόρα για το τριφύλλι και να χρειάζεται αρκετά ραντεβού καθώς μιλάμε για ένα πολύπλοκο συμβόλαιο, με αρκετούς όρους, ρήτρες και φυσικά κάθε πλευρά θέλει να είναι 100% σίγουρη από την πλευρά της. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πλευρά του Σουηδού θα συμφωνήσει οριστικά αύριο (Πέμπτη, 22/9) για συμβόλαιο μέχρι το 2019, με αυξημένες (από εφέτος) αποδοχές, οι οποίες μαζί με τα μπόνους θα αγγίζουν συνολικά τα 3,3 εκατ. ευρώ. Για πρώτη φορά αναμένεται να μπει ρήτρα πώλησης, η οποία πιθανότατα θα αγγίζει το ποσό των 6,7 εκατ. ευρώ (4 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός και 2,7 εκατ. ευρώ το Αμβούργο σύμφωνα με τα ποσοστά τους).

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ