ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Παρασκευή η πρόταση για τον Καρέλη

Την Παρασκευή η πρόταση για τον Καρέλη
Καρέλης INTIME SPORTS

Το "αλαλούμ" με τον Νίκο Καρέλη συνεχίζεται, αφού αλλιώς παρουσιάζεται η υπόθεση από τα βελγικά δημοσιεύματα και αλλιώς τη σχολιάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Σε αγαπημένο θέμα των βελγικών μέσων ενημέρωσης έχει εξελιχθεί ο Νίκος Καρέλης, με αφορμή τη σύνδεση του με τη Γκενκ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αποτελεί το κύριο θέμα στα ρεπορτάζ της ομάδας και η καθοριστική ημέρα για την κατάληξη της υπόθεσης, ορίζεται η Παρασκευή (28/8).

Το ορόσημο έχει τοποθετηθεί επειδή την Πέμπτη (27/8), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Γκαμπάλα και θα ξεκαθαρίσει η πρόκριση ή ο αποκλεισμός στους ομίλους του Europa League. Στη δεύτερη περίπτωση, επειδή θα χρειαστεί χρήματα για να καλυφθεί η ζημιά στον προϋπολογισμό της ΠΑΕ, η διαπραγματευτική θέση θα αδυνατίσει.

Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Γκενκ διατίθεται να πληρώσει μέχρι 3,5 εκατομμύρια ευρώ, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι υπάρχει η διάθεση να αυξηθεί η προσφορά. Χρήματα διαθέτει η Γκενκ, αφού από τις πωλήσεις του καλοκαιριού του 2015 έχει εισπράξει περίπου 26 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό επιμένουν ότι δεν έχουν λάβει καμία πρόταση για τον Καρέλη από τη Γκενκ ή κάποια άλλη ομάδα. Μάλιστα, δεν συμμερίζονται καθόλου την αισιοδοξία των Βέλγων και τονίζουν ότι αδίκως έχει "σηκωθεί" τόσο το ζήτημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ