ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Παρασκευή η απόφαση για Βέμερ, εκδικάστηκε του Μαρίνου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
Βέμερ EUROKINISSI SPORTS

Την Παρασκευή το πρωί θα βγει η απόφαση που περιμένουν στον Παναθηναϊκό για την αναστολή ή μη της ποινής για την οφειλή στον Γενς Βέμερ μέχρι να προσδιοριστεί το ποσό που πρέπει να καταβάλουν οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός λίγο πριν το πέρας της εκδίκασης της υπόθεσης του Γενς Βέμερ την Τετάρτη ζήτησε από το διαιτητικό δικαστήριο να βγάλει την απόφασή του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ακόμα και σήμερα Πέμπτη, ώστε οι πράσινοι να γνωρίζουν πόσα ακριβώς χρήματα πρέπει να καταβάλλουν στον Γερμανό.

Η απόφαση δεν εκδόθηκε σήμερα, αλλά όπως έλεγαν από την γραμματεία του διαιτητικού δικαστηρίου, θα υπάρξει ανακοίνωση της απόφασης μέχρι την Παρασκευή. Το δικαστήριο αρχικά θα αποφασίσει για το αν αναστέλλεται ή μη η επιβολή της ποινής για τους πράσινους μέχρι να ξεκαθαρίσει το ποσό. Αυτό άλλωστε είναι που "καίει" σε πρώτο βαθμό και το τριφύλλι.

Δεν θα πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε να βγει η απόφαση για όλες τις εκδικάσεις του Γενς Βέμερ και για την έφεση που έχει καταθέσει όχι μόνο ο Παναθηναϊκός αλλά και η πλευρά του Γερμανού: σ' αυτή την περίπτωση το τοπίο θα καθαρίσει οριστικά.

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ

Το μεσημέρι εκδικάστηκε και η προσφυγή του Στέργου Μαρίνου με τον Παναθηναϊκό να αποδέχεται την οφειλή που υπάρχει προς τον Έλληνα αμυντικό, ύψους 54.000 ευρώ, και να μην υπάρχει η παραμικρή διένεξη.

Μέχρι να βγει η σχετική απόφαση όμως και να τελεσιδικήσει, ο Παναθηναϊκός δεν θα επηρεαστεί στο φετινό πρωτάθλημα αλλά σε αυτό της επόμενης χρονιάς.

Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχουν επαφές ώστε να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ