ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Παρασκευή (14/7) στις 16.45 στην Αθήνα ο Λουτσιάνο

Brazil's Luciano Da Rocha scores from penalty kick against Panama during the second half of their bronze medal Pan Am Games soccer game Saturday, July 25, 2015, in Toronto. (AP Photo/Gregory Bull)
Brazil's Luciano Da Rocha scores from penalty kick against Panama during the second half of their bronze medal Pan Am Games soccer game Saturday, July 25, 2015, in Toronto. (AP Photo/Gregory Bull) AP

Ο Λουτσιάνο Ντα Ρόσα Νέβες θα βρίσκεται στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (14/7). Συγκεκριμένα, στις 16.45 θα προσγειωθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/7) θα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Λουτσιάνο Ντα Ρόσα Νέβες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμφωνήσει με το "τριφύλλι" και στις 16.45 θα προσγειωθεί στην Αθήνα, ώστε ακολούθως να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "πράσινους".

Ο Βραζιλιάνος είχε μιλήσει στο Sport24.gr και είχε δηλώσει ότι ότι αυτό που τον έπεισε να πει το "ναι" ήταν η συζήτηση που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ο ρόλος που θα έχει στον Παναθηναϊκό.

Φάνηκε αισιόδοξος αναφορικά με το χρόνο που θα χρειαστεί προκειμένου να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και δήλωσε πως οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι το πρώτο επίσημο ματς του Europa League είναι αρκετές.

Ο Λουτσιάνο έρχεται αρχικά ως δανεικός για έξι μήνες από την Κορίνθιανς, ενώ έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα έχει ισχύ από τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λουτσιάνο: "Με έπεισε ο Ουζουνίδης"
Μπαίνει στο αεροπλάνο για τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο

(AP Photo/Gregory Bull)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ