ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Κυριακή ξεκινάει η προετοιμασία για Γκαμπάλα στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνει η πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/7) με την Γκαμπάλα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (27/7) την Γκαμπάλα και η προετοιμασία των πράσινων για το πρώτο παιχνίδι του Europa League θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Κυριακή.

Ο Ουζουνίδης αποφάσισε το Σάββατο να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και να προπονηθούν και πάλι την Κυριακή το πρωί στις 10.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της Παρασκευής, αυτό όπως συνηθίζεται μετά από ματς έγινε σε δυο γκρουπ. Στο ένα βρέθηκαν όσοι αγωνίστηκαν για εβδομήντα λεπτά και στο άλλο όσοι έπαιξαν λιγότερο στο παιχνίδι με την Άλκμααρ.

Το πρόγραμμα για όσους έκαναν προπόνηση ήταν αρκετά κουραστικό και περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και ισορροπίας, ασκήσεις ειδικής αντοχής με τελειώματα και πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο μόνος που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του στην προσπάθεια του να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ