ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την επόμενη εβδομάδα υπογραφές και παρουσίαση του Δώνη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιώργο Δώνη ολοκληρώθηκε με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια. Τι συζητήθηκε στη συνάντηση τους.

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (22/6). Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και πλέον πιάνουν δουλειά οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Έτσι, υπολογίζεται μέσα σε 3-4 ημέρες θα είναι έτοιμα τα συμβόλαια και όλα θα ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα γίνει και η παρουσίαση του Γιώργου Δώνη από τον Παναθηναϊκό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και σε αγωνιστικά θέματα αφού η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου και φυσικά, υπάρχουν ακόμα πολλά ανοικτά μέτωπα για τους πράσινους.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Δώνης ενημερώθηκε για τα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος του τόνισε ότι όλα πηγαίνουν καλά με την περίπτωση του Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ και το ενδιαφέρον του Ταϋλανδού να αναλάβει την ομάδα.

Πλέον, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να φύγει από την Αθήνα και να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, μετά από μίνι διακοπές 3-4 ημερών.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ