ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θλάση ο Κουλιμπαλί, επιστρέφει μετά την διακοπή

Θλάση ο Κουλιμπαλί, επιστρέφει μετά την διακοπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί υπέστη θλάση στο ματς με τον Αστέρα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου είκοσι μέρες.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα τελείωσε για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί μόλις στο 10' καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση. Ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι το κατάλαβε αμέσως και σταμάτησε και ίσως αυτό αποτρέψει τα χειρότερα και μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης λιγότερο χρονικό διάστημα.

Και πάλι όμως θα είναι εκτός για δυο με τρεις εβδομάδες και αυτό σημαίνει πως θα επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες

Μάλιστα ο άσος από το Μάλι θα αναχωρήσει την Δευτέρα κανονικά για να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να εξεταστεί από τους γιατρούς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος ώστε να διαπιστώσουν και αυτοί το μέγεθος του τραυματισμού.

Πάει στη Γκάνα και ο Γουακάσο

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Γουακάσο. Ο Γκανέζος έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Θα ταξιδέψει και αυτός όμως στην Γκάνα για να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ.

Επίσης υποχρεώσεις με τις εθνικές του ομάδες έχουν και οι Μπεργκ, Λουντ που θα αναχωρήσουν επίσης την Δευτέρα για να ενσωματωθούν σε Σουηδία και Φιλανδία αντίστοιχα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ