ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θλάση ελαφράς μορφής υπέστη ο Νίνης

Θλάση ελαφράς μορφής υπέστη ο Νίνης
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης υπέστη θλάση ελαφράς μορφής και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, αλλά θα προλάβει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Παρά τις αρχικές ανησυχίες, ο τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη δεν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρός και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 5-6 ημέρες. Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας, με την οποία συμφωνεί και ο επικεφαλής ιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας, αναφέρει θλάση ελαφριάς μορφής στον οπίσθιο μηριαίο.

Συνεπώς, ο 25χρονος χαφ υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού θα ενταχθεί από τη Δευτέρα (7/9) και αφού θα έχει αποθεραπευτεί.

Προς το παρόν, θα υποβληθεί σε θεραπεία υπό την επίβλεψη του Κουλουμέντα, εφόσον ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας του επέτρεψε να αποχωρήσει από την αποστολή της Ελλάδας.

Πάντως, ο Νίνης στάθηκε άτυχος όσον αφορά τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, διότι τραυματίστηκε σε ένα χρονικό σημείο που είχε ρυθμό στην απόδοση του και ίσως έπαιρνε λεπτά συμμετοχής στο ματς με τη Φιλανδία.

Η ατυχία προκάλεσε την απογοήτευση του Νίνη, ωστόσο δεν πρόκειται να το βάλει κάτω, πόσο μάλλον από τη στιγμή που με τον Παναθηναϊκό πέτυχε την ολική επαναφορά στην καριέρα του και κέρδισε τη θέση του στην ενδεκάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ