ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θετικός ο Αλαφούζος, προϋποθέσεις από Ερασιτέχνη

Θετικός ο Αλαφούζος, προϋποθέσεις από Ερασιτέχνη

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχουν ενημέρωση για την πρόθεση της κυβέρνησης για νέες εγκαταστάσεις στο Γουδί.

Η προοπτική της κατασκευής ενός νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και ενός συγχρονού αθλητικού κέντρου στο Γουδί, είναι προφανές ότι δεν αφήνουν αδιάφορους την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ωστόσο, προτού τοποθετηθούν οριστικά πρέπει να λάβουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να μελετήσουν.

Στην πρώτη ενημέρωση που είχε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, από κυβερνητικά στελέχη, έχει εκφραστεί θετικά για το πρότζεκτ. Όμως, έχει ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να έχει σχηματίσει πλήρη άποψη διότι μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο το περίγραμμα για τη νομοθετική παρέμβαση και τη χρηματοδότηση.

Αναφορικά με τον Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαλτάκος έχει συναντήσει τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Χουλιαράκη και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, οι οποίοι τον πληροφόρησαν για τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Ο Ερασιτέχνης έχει το μεγαλύτερο διακύβευμα στην υπόθεση, αφού θα κληθεί να παραχωρήσει ένα οικόπεδο που έχουν αναγνωριστεί τα δικαιώματα του, ενώ επιθυμεί να διασφαλίσει ότι το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα κατεδαφιστεί μόνο μετά την αποπεράτωση του αθλητικού κέντρου.

Ο Μπαλτάκος φέρεται να έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα αναγνωριστούν τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη και ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα παραμείνει σε λειτουργία για όσο χρειαστεί. Φυσικά, ισχύει ότι και με τον Αλαφούζο: έχει ζητήσει αναλυτική ενημέρωση για να μπορέσει να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Πάντως, πολλοί στην Ερασιτέχνη προτάσσουν την ανακατασκευή του "Απόστολος Νικολαΐδης" και όχι τη μετεστέγαση σε άλλη περιοχή, οπότε ίσως εκφραστούν αντιρρήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Το Γουδί ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!
Το σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα" και το γήπεδο του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ