ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θετικός για ανανέωση ο Πετρόπουλος

Θετικός για ανανέωση ο Πετρόπουλος
INTIME SPORTS

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του Κώστα Ελευθεράκη με τον εκπρόσωπο του Αντώνη Πετρόπουλο και όλα δείχνουν πως 26χρονος φορ θα αποδεχτεί την πρόταση των πράσινων.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Αντώνη Πετρόπουλου, τον Γιάννη Γλύκο.

Ο Κώστας Ελευθεράκης έκανε μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου φορ που λήγει τον Δεκέμβριο του 2012 για δυόμιση ακόμη χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τον Ιούνιο του 2012.

Η πρόταση καλύπτει τον Αντώνη Πετρόπουλο και το μόνο που απομένει να διευθετηθεί είναι να συζητηθούν κάποιες μικρολεπτομέρειες οι οποίες τη δεδομένη στιγμή δεν φαντάζουν ικανές να χαλάσουν τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και έτσι ίσως ακόμα και την επόμενη εβδομάδα πέσουν και οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Γλυκός, εκπρόσωπος του Πετρόπουλου, μίλησε στον Κώστα Ελευθεράκη και για τις περιπτώσεις του Θοδωρή Τριποτσέρη και του Σωτήρη Μπαλάφα καθώς ακόμη και για περιπτώσεις δυο ξένων ποδοσφαιριστών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ