ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θετική διάθεση αλλά και εκκρεμότητες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σάντσεθ

Θετική διάθεση αλλά και εκκρεμότητες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σάντσεθ

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (26/6) ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους εκπροσώπους του Σέρχιο Σάντσεθ χωρίς το τριφύλλι όμως να έχει αποσπάσει το "ναι" του Ισπανού.

Χωρίς το οριστικό ναι του Σέρχιο Σάντσεθ ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους εκπροσώπους του Ισπανού αμυντικού το βράδυ της Παρασκευής. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα στελέχη των πράσινων παρέμειναν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι μέχρι πολύ αργά προκειμένου να κλείσει το "deal" αλλά τελικά αυτό δεν έγινε.

Και αυτό γιατί απομένουν κάποιες εκκρεμότητες να διευθετηθούν ώστε να επέλθει η συμφωνία. Το θετικό για την εξέλιξη της υπόθεσης είναι πως υπάρχει δεδομένα θετική διάθεση και ανταπόκριση κι απ’ τις δύο πλευρές να τα βρουν και να συνεργαστούν την επόμενη σεζόν.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ισπανό αμυντικό θα συνεχιστούν και το Σάββατο προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρξει οριστική συμφωνία. Κάθε μεταγραφή εξάλλου πάντα έχει τις δυσκολίες της και ιδίως όταν προσπαθείας να φέρεις έναν παίκτη με την αξία του Σέρχιο Σάντσεθ στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ