ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέμα συζήτησης στην Ιντερνασιονάλ ο Μολέντο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η διοίκηση της Ιντερνασιονάλ συζήτησε για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο, ενώ ο ατζέντης του μίλησε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Με σταθερή συχνότητα ο Ροντρίγκο Μολέντο εμφανίζεται στα ρεπορτάζ της Ιντερνασιονάλ, και όχι μόνο. Εσχάτως, απασχόλησε και το Διοικητικό Συμβούλιο της βραζιλιάνικης ομάδας, το οποίο συζήτησε για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τις πιθανές κινήσεις που θα γίνουν.

Ο Μολέντο αποτελεί μία από τις εισηγήσεις του προπονητή, Γκούτο Φερέιρα, εν όψει του Ιανουαρίου και τέθηκαν επί τάπητος τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση δεν λήφθηκαν αποφάσεις και το ενδιαφέρον για τον Μολέντο θα εξεταστεί εκ νέου.

Πάντως, οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον ατζέντη του 30χρονου αμυντικού, Κλέιτον Φαλκάο και τον ρώτησαν σχετικά. Αυτός, το μόνο που αρκέστηκε να δηλώσει ήταν ότι "το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει τον Δεκέμβριο", αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Στο μεταξύ, η Αλάνιασπορ παρακολουθεί διακριτικά τον Μολέντο και ίσως να κάνει κίνηση στις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, μένει να αποσαφηνιστεί η στάση του ποδοσφαιριστή, αφού δεν είναι σαφές αν και εκείνος θα συναινέσει στη μεταγραφή ή θα προτιμήσει να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ