ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέμα προέδρου και δομής πρωταθλήματος έθεσε ο Παναθηναϊκός

Θέμα προέδρου και δομής πρωταθλήματος έθεσε ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην διάρκεια του Δ.Σ. της Super League τα στελέχη του τριφυλλιού για ακόμη μια φορά κατέθεσαν πρόταση για να συζητηθεί άμεσα το θέμα του νέου προέδρου της διοργανώτριας αρχής αλλά δεν πήραν απάντηση.

Σε ακόμα μία συνεδρίαση της Super League τα στελέχη του τριφυλλιού που βρέθηκαν στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής έθεσαν και πάλι κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τη δομή τόσο του συνεταιρισμού όσο και με την δομή του νέου πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στη λίγκα πρόταση να συζητηθούν άμεσα ή το ταχύτερο τα βασικά θεσμικά ζητήματα όπως αυτό του επόμενου προέδρου αλλά και της δομής του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα ώστε να γίνουν τα play off με τη συμμετοχή του πρωταθλητή όσο και play out για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Βέβαια το τριφύλλι δεν πήρε καμία απάντηση καθώς η λίγκα αποφάσισε να μεταθέσει τη συζήτηση για την Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κάνει κάποιες προτάσεις για σοβαρές αλλαγές και έκτοτε ακολούθησαν και άλλες προτάσεις αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το παραμικρό. Επίσης αρνητικό από την συνεδρίαση της λίγκας είναι ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση ότι οι αλλαγές θα γίνουν μέσα στη σεζόν που θα ξεκινήσει και όλα παραμένουν στον αέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ