ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλουν διάδοχο κοινής αποδοχής για αντί-Βασσάρα

Θέλουν διάδοχο κοινής αποδοχής για αντί-Βασσάρα

Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις διεργασίες για την επιλογή του νέου επιδιαιτητή και επιφυλάσσονται για το στέλεχος που θα ενταχθεί στην ΚΕΔ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η παραίτηση του Κύρου Βασσάρα από τη θέση του επιδιαιτητή της ΚΕΔ δεν σχολιάστηκε επίσημα από τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Μία απόφαση που προκάλεσε έκπληξη, αφού η ΠΑΕ είχε καταφερθεί εναντίον του Βασσάρα και είχε ζητήσει την απομάκρυνση του από τη διαιτησία. Συνεπώς, η αποχώρηση του μπορούσε να εκληφθεί ως μία μικρή «νίκη».

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν ασπάζονται αυτή τη λογική. Διότι επιμένουν ότι ο Βασσάρας έχει διαδραματίσει αρνητικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, όμως δεν θεωρούν ότι είναι ο μόνος υπεύθυνος. Αντίθετα, υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι συνεχίζουν στα πόστα τους.

Προς το παρόν, το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Τριφυλλιού επικεντρώνεται στο ποιος θα αναλάβει τη θέση του επιδιαιτητή. Από τη μία, θα ήθελαν να τοποθετηθεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, από την άλλη, φοβούνται ότι μπορεί να δρομολογηθεί μία λύση που θα συντελέσει στην επαναφορά των διαιτητών, οι οποίοι θεωρούνται «απαγορευμένοι».

Για αυτό, παρακολουθούν τις διεργασίες που εξελίσσονται στην ΕΠΟ και αναμένουν. Ασφαλώς, ο επιδιαιτητής πρέπει να έχει την αποδοχή του Δημήτρη Σαραϊδάρη, του εκπροσώπου της Superleague. Αυτό που δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό είναι να μείνει η τελική επιλογή στον Δημήτρη Γκρούτση, ως πρόεδρος της ΚΕΔ…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ