ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει εξωτερικό ο Μαρινάκης, ζήτησε Νιούμαν ο Πανιώνιος

Θέλει εξωτερικό ο Μαρινάκης, ζήτησε Νιούμαν ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Τι συμβαίνει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού που προορίζεται να πάνε δανεικοί και τι ισχύει για Μαρινάκη και το ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να κλείσει εντός της επόμενης εβδομάδας ή το πολύ στο επόμενο δεκαήμερο είναι το τι ισχύει με τους παίκτες που θα παραχωρήσει ως δανεικούς ο Παναθηναϊκός και που δεν υπολογίζονται από το τριφύλλι ενόψει της φετινής σεζόν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Μαρινάκης, Αναγνωστόπουλος, Γκέκας, Αποστολόπουλος, Αναστασόπουλος και Ταμπάκης.

Ας ξεκινήσουμε με τους δυο τελευταίους οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με την Νίκη Βόλου, προπονούνται εδώ και μια εβδομάδα με την ομάδα του Βόλου και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα από τους "μπλε".

Την ίδια ώρα ο Αποστολόπουλος μετέχει στις προπονήσεις του Λεβαδειακού και ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να εισηγηθεί ή όχι την απόκτηση του.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Αναγνωστόπουλο μιλάει με 2-3 ομάδες από την Football League και ίσως έχουμε εξελίξεις στα επόμενα 24ώρα. Ο νεαρός κίπερ τα είχε βρει σε όλα με την Ερμιονίδα αλλά τελευταία στιγμή ο δανεισμός δεν προχώρησε και έτσι είναι σε συζητήσεις με άλλους συλλόγους.

Για τον Γκέκα τώρα το ενδιαφέρον της Μίλτον Κέιν Ντονς από την Αγγλία στην οποία δοκιμάστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας στις αρχές Ιουλίου δεν προχώρησε αλλά ο νεαρός γκολκίπερ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στην οποία θα δοθεί δανεικός.

Εξωτερικό ο Μαρινάκης

Αναφορικά με τον Νίκο Μαρινάκη τώρα που είναι και ο μοναδικός ο οποίος πέρσι έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται αποτελεί έκπληξη υπάρχουν τα εξής δεδομένα. Από τον Παναθηναϊκό θέλουν να ανανεώσει τουλάχιστον για ένα χρόνο το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι του 2015 και εν συνεχεία να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο ίδιος δεν συζητάει τον δανεισμό του σε ομάδα της Super League καθώς προτιμά να περάσουν τέσσερις-πέντε μήνες ακόμα και από τον Ιανουάριο να είναι σε θέση να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ως ελεύθερος.

Αντίθετα θα ανανέωνε με τον Παναθηναϊκό με σκοπό να πάει ως δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού Ολλανδία ή Ιταλία και με την προοπτική η ομάδα που θα τον έπαιρνε να είχε και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Θέλει Νιούμαν ο Πανιώνιος

Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει από τον Παναθηναϊκό ως δανεικό τον Μάικλ Νιούμαν. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας αλλά εν συνεχεία προπονείται με τους νέους και μέσα στην χρονιά αναμένεται να πάρει κάποιες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα.

Ο Πανιώνιος όμως του δίνει την δυνατότητα να είναι μέλος της πρώτης ομάδας και να αγωνιστεί σε παιχνίδια της Super League. Ο νεαρός άσος το σκέφτεται και ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για το τι θα γίνει με την περίπτωση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ