ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον Μπεργκ στη Μάλαγα ο Μίτσελ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη λίστα της Μάλαγα βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ, αφού ο Μίτσελ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σουηδό επιθετικό και τον τσέκαρε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον Κύπελλο.

Ο Μάρκους Μπεργκ διάγει περίοδο εκπληκτικής φόρμας και είναι λογικό να μαγνητίζει τα βλέμματα πολλών ομάδων του εξωτερικού. Άλλωστε, μιλάμε για έναν επιθετικό με εξαιρετική αίσθηση του γκολ, ο οποίος ξέρει πολλούς τρόπους για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτονόητο, λοιπόν, να βρίσκεται σε αρκετές λίστες και μια εξ αυτών είναι και της Μάλαγα, που έχει τον Μίτσελ στον πάγκο της.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Σκανδιναβό στράικερ και για το λόγο αυτό άνθρωπο της ομάδας τσέκαρε τον Μπεργκ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στη Λεωφόρο, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal.

Να θυμίσουμε ότι όταν ήταν ο Μίτσελ στη Μαρσέιγ, η γαλλική ομάδα είχε κάνει πρόταση για τον Μπεργκ και τώρα που είναι στη Μάλαγα, οι Ανδαλουσιάνοι κινούνται για την περίπτωσή του. Μάλιστα, φέρεται να έχουν κάνει διερευνητική επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη, όμως η ρήτρα του είναι... απλησίαστη για τα δεδομένα τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ