ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον Φελίπε Μέλο έως τον Ιούνιο του 2018

Θέλει τον Φελίπε Μέλο έως τον Ιούνιο του 2018

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιχειρεί να πετύχει κάτι περισσότερο από τον εξάμηνο δανεισμό του Φελίπε Μέλο, ενώ θα χρειαστεί να περιμένει για τον Στέφανο Γιόβετιτς. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στο προσεχές χρονικό διάστημα, όμως εκείνος δεν πτοείται και εκπονεί έναν μακροπρόθεσμο μεταγραφικό σχεδιασμό...

Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από την πληροφόρηση που μεταφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος διαθέτει προσβάσεις στον προπονητή του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο Φελίπε Μέλο αποδεσμεύεται στις 30/6/2017 και ο Στραματσόνι επιθυμεί να τον φέρει στον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Φιλοδοξεί να το πετύχει από τον Ιανουάριο, συμφωνώντας στον εξάμηνο δανεισμό του από την Ίντερ, διαφορετικά κλείνοντας τον ποδοσφαιριστή από την 1/1 εν όψει της σεζόν 2017-2018, αφού ο Βραζιλιάνος θα έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα.

Στην περίπτωση που η Ίντερ συναινέσει να τον παραχωρήσει άμεσα, ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει και την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των αποδοχών του, που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Βέβαια, για να μείνει στην Ελλάδα έπειτα από τον Ιούνιο, σημαίνει πως ο 33χρονος χαφ θα δεχτεί σημαντική μείωση στην ετήσια αμοιβή του, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί η ΠΑΕ.

Από τους ρεπόρτερ της Ίντερ προκύπτει ότι ο Φελίπε Μέλο θα έχει μία συζήτηση με τον προπονητή, Στέφανο Πίολι, για να μάθει τις σκέψεις του. Εάν δεν έχει βασικό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο, τότε θα επιδιώξει να φύγει από το Μιλάνο και εκτός από την προοπτική της Αθήνας, έχει προτάσεις από τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Ο πιο "δύσκολος" Γιόβετιτς

Η περίπτωση του Στέφαν Γιόβετιτς θεωρείται ακόμα πιο δύσκολη, αφού ο προπονητής Πίολι έχει ζητήσει την παραμονή του, μέχρι να τον αξιολογήσει. Συνεπώς, μέχρι τότε ο Στραματσόνι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, αλλά δεν πρόκειται να λάβει απάντηση μέχρι να αποφασίσει ο συνάδελφος του στην Ίντερ. Επιπροσθέτως, πρόκειται για μία υπόθεση με μεγαλύτερη κόστη, που είναι αμφίβολο εάν μπορούν να καλυφθούν από τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να φύγει από τη Serie A και να συνεχίσει την καριέρα του στη Superleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ