ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον Εσιέν η Λέστερ που μπαίνει "σφήνα" στον Παναθηναϊκό

Θέλει τον Εσιέν η Λέστερ που μπαίνει "σφήνα" στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως η Λέστερ μέσω του προπονητή της έχει έρθει σε επαφή με τον Μάικλ Εσιέν προσπαθώντας να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν μέχρι την Παρασκευή, το αργότερο στα τέλη της εβδομάδας τον Μάικλ Εσιέν στην Ελλάδα η Λέστερ έρχεται να μπει "σφήνα" στο τριφύλλι στην διεκδίκηση του Γκανέζου άσου.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Αγγλία ο προπονητής της Λέστερ, Νάιτζερ Πίρσον, έχει πάρει πάνω του το θέμα του Εσιέν έχοντας επαφές ο ίδιος με τον Γκανέζο προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει στην Premier League για λογαριασμό της Λέστερ.

Ο αγγλικός σύλλογος είχε προσπαθήσει και τον Γενάρη να εντάξει στο δυναμικό της τον Εσιέν αλλά δεν τα κατάφερε και τώρα η Λέστερ επιχειρεί και πάλι να προσεγγίσει τον Εσιέν.

Στο τριφύλλι περιμένουν τις επόμενες μέρες στην Αθήνα τον δικηγόρο του Γκανέζου προκειμένου να συνταχθούν τα συμβόλαια και εν συνεχεία να δρομολογηθεί ο ερχομός και του 32χρονου μέσου προκειμένου να περάσει από τα ιατρικά τεστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ