ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να τελειώνει άμεσα ο Ρινάλντι

Θέλει να τελειώνει άμεσα ο Ρινάλντι
FGENS

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι επιθυμεί να αποδεσμευτεί άμεσα από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και πιέζει με κάθε τρόπο. Περιμένει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, πρώτη διερευνητική επαφή της Ελλάς Βερόνα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι, είτε θετικά, είτε αρνητικά για τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η πρόθεση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος δεν θέλει να παραμείνει άλλους έξι μήνες στην ομάδα Νέων της Αρχεντίνος Τζούνιορς, μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Ζιλμπέρτο έχει επαφές με τους Αργεντινούς διοικούντες και τον πατέρα του 23χρονου στράικερ, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία. Ταυτόχρονα, εκπρόσωποι της Ελλάς Βερόνα προσέγγισαν την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πληροφορηθούν τις απαιτήσεις τους.

Το νέο στοιχείο που αποκαλύπτεται από την Αργεντινή αφορά τη σχέση του Ρινάλντι με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Η διοίκηση οφείλει χρήματα στον νεαρό επιθετικό και αυτός δέχεται να τα "χαρίσει", για να πετύχει την αποδέσμευση του. Μάλιστα, εάν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση δεν αποκλείεται να καταθέσει προσφυγή, ώστε να την χρησιμοποιήσει ως ένα έξτρα μέσο πίεσης προς το club.

Η διοίκηση της Αρχεντίνος εμμένει να ζητά 250.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ρινάλντι, αλλά έχει αποδεχτεί ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει. "Βλέπουμε πως ο Ρινάλντι θα αποχωρήσει. Του προσφέραμε ένα καλύτερο συμβόλαιο, ενώ απέρριψε προτάσεις από την Κολόν και την Ιντερνασιονάλ" ανέφερε ο γενικός γραμματέας, Αλεχάντρο Ροκορόνι στο ραδιοφωνικό σταθμό Argentinos Pasión.

Έως τώρα, το αβαντάζ για τον Ζιλμπέρτο είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει πειστεί ότι θα εξελιχθεί μέσω του Παναθηναϊκού. Για αυτό απέρριψε προτάσεις για την ανανέωση του συμβολαίου, από τον Ερυθρό Αστέρα και διάφορες αργεντινικές ομάδες. Ουσιαστικά, ο μοναδικός αντίπαλος του Τριφυλλιού είναι η προοπτική του ιταλικού ποδοσφαίρου, που μπορεί να δελεάσει τον Ρινάλντι...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ