ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θέλει να διώξει τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός"

"Θέλει να διώξει τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός"
Εσιέν INTIME SPORTS

Δημοσίευμα από την Γκάνα κάνει λόγο για προσπάθεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να λύσει το συμβόλαιο του Μάικλ Εσιέν λόγω των συχνών τραυματισμών του.

Ο 32άχρονος μέσος των πράσινων δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα το επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του "τριφυλλιού", καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς εδώ και αρκετούς μήνες.

Δημοσίευμα από τη Γκάνα την Δευτέρα (2/11) κάνει λόγο για προσπάθεια της πράσινης ΠΑΕ να λύσει το συμβόλαιο του Εσιέν, καθώς εξαντλήθηκε η υπομονή όσον αφορά την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στον Παναθηναϊκό μπορούν να "πατήσουν" πάνω σε ειδικό όρο που αναφέρει πως αν ένας παίκτης δεν έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με μία ομάδα, τότε το συμβόλαιο του μπορεί να λυθεί χωρίς ο παίκτης να πάρει αποζημίωση.

Ο Γκανέζος, ο οποίος συμφώνησε να πάρει 1,6 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο για την ομάδα του τριφυλλιού φέτος, που μετά από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αντιμετωπίζει αρκετές οικονομικές δυσκολίες.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για την διάψευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "24oυ Ευαγγελίου", ότι ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί νέα θλάση, που θα τον κρατήσει εκ νέου εκτός αγωνιστικών χώρων.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος μέσος βρίσκεται σε κόντρα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς πριν λίγες εβδομάδες είχε ξεσπάσει χαρακτηρίζοντας ηλιθιότητα ένα δημοσίευμα για τον ίδιο και μία γυναίκα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ